Kako da sami operete vuneni tepih? ( 1. Deo )

Kako da sami operete vuneni tepih? ( 1. Deo )

Ukoliko u svom domu imate vuneni tepih, evo nekoliko činjenica koje treba da imate na umu da biste ih održavali čistim:

Redovno usisavanje, ukoliko se nešto prospe- momentalno višak tečnosti upiti čistom belom krpom. No ukoliko fleku ne uspete da uklonite kontaktirajte profesionalce koji će se pobrinuti za to. Takodje je neobhodno minimum jednom godišnje slati tepihe u profesionalni tepih servis koji možete naći na ovom linku: http://pranjetepihabilja.com/usluge/tepih-servis-beograd/ ili kontaktirati na: 064 04 04 000.

tepih servis bilja
pranje tepiha
održavanje tepiha

Evo nekoliko detaljnih saveta koji Vam mogu pomoći u održavanju:

Koristite usisivač na kome se četka sastoji od mekanih vlakana, a sam usisivač visoko kvalitetan (da ima program za usisavanje vakum) jer to direktno utiče na vek trajanja vunenih vlakana.

Kada upotrebite program vakum i četku sa mekanim vlaknima-podesite usisivač na maksimalnu snagu, jer se na taj način zarobljena prljavština najbolje izvlači.

Ukoliko tepih ima dužu dlaku koristite vakum i četku sa gušćim dlakama koji se mogu podešavati u odnosu na dubinu tepiha tj. prema visini dlake.

A ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć , Vaš tepih servis BILJA Vam stoji na raspolaganju i možete nas u svakom trenutku kontaktirati na:

064 04 04 000 ; 011 803 14 31 ; 011 408 27 65

ili putem sajta: http://pranjetepihabilja.com/usluge/tepih-servis-beograd/

Leave a Reply

Close Menu