Pranje Tepiha Bilja Beograd

Kako održavati vuneni tepih? ( 2. Deo )

Kako da sami operete vuneni tepih?

Možda se pitate kako održavati vuneni tepih? Od momenta kada vuneni tepih uđe u Vaš dom, savetuje se, da se u toku prve nedelje tepih usisava svakog dana od dana postavljanja tepiha u Vašoj kući. Kada je tepih nov, jako je važno da se često usisava. To je neophodno iz razloga kako bi se uklonila prašina iz vlakana i iz same podke koja je nastala prilikom izrade ovakve vrste tepiha.

Kako održavati vuneni tepih?

Kako održavati vuneni tepih?

Nakon prve nedelje preporučuje se, da se tepih usisava dva do četiri puta nedeljno u zavisnosti od količine ljudi koja prelazi preko tepiha i obuće koju tom prilikom nosi.

Takođe je neophodno napomenuti da bi tepih bio održavan i dugotrajan – neophodno ga je slati u visoko kvalitetan tepih servis na dubinsko pranje minimum jednom godišnje.

Ukoliko Vam je tepih u stanu veličine cele sobe i na njemu se nalaze plakari koji su preteški za pomeranje tepih servis Bilja dolazi u Vaš dom i na licu mesta vrši uslugu dubinskog čišćenja tepiha.

Kako održavati vuneni tepih?

Ukoliko dođe do većeg zaprljanja tepiha, flekanja ili je potrbno godišnje održavanje TEPIH SERVIS BILJA Vam stoji na raspolaganju.

U svakom momentu nas možete kontaktirati na:
064 04 04 000;
011 408 27 65;
011 407 63 42;
ili se informisati na sledećem linku: kontakt

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kako ukloniti fleke od kafe sa pamuka? 2.deo

Kako ukloniti fleke od kafe? 2.deo

Juče smo pisali kako ukloniti fleke od kafe ukoliko se nađu na sintetičkim materijalima. Pošto je sintetički materijal dosta otporan to i ne predstavlja tako