Pranje Tepiha Bilja Beograd

O nama

Tepih servis Bilja ima tradiciju porodičnog poslovanja preko 15 godina.

Tepih servis Bilja bavi se uslugama čišćenja vezanih za tepihe, nameštaj, dušeke, podove, odeću, posteljinu, zavese… Perionica je opremljena visokokvalitetnim mašinama najsavremenije generacije. Za čišćenje koristimo visokokvalitetnu nemačku, tursku i italijansku hemiju.

Kada je u pitanju pranje tepiha, čišćenje tekstila, garderobe, jastuka, prekirvača, nameštaja, dušeka, stolica, dečijih igračaka, dečijih kolica, suncobrana… naš cilj je da Vam pružimo što bolju uslugu u što kraćem vremenskom roku sa ciljem čuvanja i produžavanja vašeg dragocenog slobodnog vremena.

Naš odnos sa klijentima i usluga koju mi pružamo čini srce i razlog svega što uspešno radimo. Naše ljubazno osoblje koje radi za nas će se maksimalno potruditi da ulepša i unapredi Vaš životni stil. Zbog toga vam uvek stojimo na raspolaganju.

Uglavnom radimo u timovima kako bi vreme isoporuke sveli na minimum, a kvalitet rada na maksimum. Takođe treba napomenuti da se deterdžentima rukuje na odgovoran način  i kada je u pitanju vaša zdravstvena zaštitta,  zdravstvena zaštita zaposlenih i kada je upitanju očuvanje životne sredine.

Tepih servis

Pored dubinskog vodenog pranja tepiha vršimo i hemijsko pranje tepiha, kao i polu-suvo pranje tepiha.

Pranje podova

Pored svakodnevnog odžavanja, periodično treba izvršiti i mašinsko čišćenje i pranje tvrdih podnih obloga.

Pranje nameštaja

Perionica Bilja se bavi i dubinskim pranjem nameštaja. Proces pranja nameštaja se vrši na licu mesta.

Perionica veša

Proces pranja i sušenja veša se vrši u profesionalnim i poluprofesionalnim mašinama najnovije generacije.

Komentari korisnika

Šta kažu naši klijenti?

Koristim usluge ovog servisa već tri godine, koristila sam i uslužno pranje nameštaja, takođe su mi i očistili unutrašnjost automobila i naravno pranje tepiha. Ni jednu jedinu zamerku nemam, kako vam kažu tako i bude. Svaka čast i sve pohvale!!!
Ivana Radović
Sve pohvale, očistili su mi garnituru i stolice. Nakon čišćenja sam tek otkrila koje mi je boje nameštaj. Želela bi da napomenem da su mi čistili pre tri meseca i da se ništa nije promenilo. ZA SVAKU POHVALU!
Jovana Pavić
Prezadovoljna sam čistoćom tepiha i cenom. Jedina zamerka je ta što im je trebalo malo više vremena, ali se isplatilo. Pozdrav za ljubazne radnike i radnice iz tepih servisa Bilja. 🙂
Jelena Krstic

Pratite nas

Pratite nas i budite u mogućnosti da osvojite vredne nagrade!

064 04 04 000

Imate pitanje? Pozovite nas!

08:00-20:00h

Ponedeljak - nedelja

Prevoz tepiha​

Dolazimo u sve delove Beograda