Pranje Tepiha Bilja Beograd
Pranje Tepiha Bilja Beograd

Pranje podova i itisona

Čišćenje poda vrši se upotrebom profesionalnih mašina uz korišćenje kvalitetnih biorazgradivih i pH neitralnih sredstava za čišćenje koji su potpuno bezbedni za vas i vaše okruženje.

Pranje podova

Pored svakodnevnog odžavanja periodično je potrebno izvršiti temeljno mašinsko čišćenje i pranje tvrdih podnih obloga.

Mašinskim tretiranjem poda postiže se efekat temeljno čistog i sjajnog poda, pored vizuelnog efekta zadovoljava se i higijenski standard poda, produžava se vek trajanja podne obloge i vaš prostor dobija reprezentativan izgled koji je prijatan za vas i vaše okruženje. Ovim tretmanom se odstranjuju svi tipovi nečistoća, masnoća, bakterija, mikroorganizama i drugih prljavština koje se vremenom talože.

Čišćenje poda vrši se upotrebom profesionalnih mašina uz korišćenje kvalitetnih biorazgradivih i pH neitralnih sredstava za čišćenje koji su potpuno bezbedni za vas i vaše okruženje. Sredstva koja se koriste imaju optimalnu snagu emulgiranja, ne uzrokuju promene na podnim oblogama i ne izbeljuju ih.

Pranje itisona

Vršimo uslugu pranja svih vrsta mekanih podova kao i većih površina itisona na licu mesta.
Proces dubinskog pranja podrazumena nanošenje hemijskih sredstava kružnim četkama na itison. Nakon toga se vrši ispiranje i izvlačenje nečistoća jakim ekstrakcionim mašinama. Na površini ostaje 10-15 % vlage koja isparava prirodnim putem. Proces sušenja traje nekliko sati u zavisnosti od klimatskih uslova u prostoriji.

Vršimo uslugu dolaska na Vašu adresu. Ukoliko se odlučite za korišenje bilo koje naše usluge Vaše je samo da nas pozovete  i naše ekipe će u dogovorenom terminu doći kod vas.

Prevoz tepiha​

Preuzimanje tepiha se vrši na vašoj adresi po prethodnom dogovoru o vremenu dolaska. Vaše je samo da nas pozovete i urolate tepihe, a naša ekipa tepihe preuzima iz vašeg stana.

Dolazimo u sve delove grada: Stri Grad, Dorćol, Palilula, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Savski Venac,  Čukarica, Rakovica, Vidikovac, Novi Beograd , Zemun, Karaburma, Mirijevo, Borča, Krnjača, Kotež, Ovča, Višnjica, Višnjička banja,  Mali mokri lug, Veliki mokri lug,Grocka, Kaluđerica, Leštane, Vinča, Boleč, Braće Jerković, Medak, Banjica, Jajinci, Senjak, Dedinje,Čukarička padina, Bele vode, Filmski grad, Banovo Brdo, Žarkovo, Cerak, Železnik, Rušanj, Sremčica, Miljakovac, Petlovo brdo, Labudovo Bedo, Kneževac, Julino brdo, Kanarevo brdo, Kijevo, Resnik, Pinosava, Beli potok, Bežanijska kosa, Ledine, Altina

Transport tepiha Beograd