Pranje Tepiha Bilja Beograd
Pranje Tepiha Bilja Beograd

Perionica veša

Perionica veša Bilja bavi se uslužnim pranjem veša.
Proces pranja i sušenja veša se vrši u profesionalnim i poluprofesionalnim mašinama najnovije generacije.

Pranje i peglanje veša

Vaš veš se ne meša sa vešom drugih klijenata.

Perionica vesa Beograd

Pranje veša

Svakoj mušteriji pristupamo pojedinačno, vaš veš se razvrstava po boji i strukturi materijala. Razvrstan veš se pere na prilagođenim temeraturama i sa deterdžntima predviđenim za tu vrstu veša. Vaš veš se ne meša sa vešom drugih klijenata. Opran i osušen veš se pažljivo pakuje u posebne higijenske kese.
Perionica vesa Beograd

Peglanje veša

Ukoliko se odlučite i za peglanje u zavisnosti od vrste veša peglanje se vrši na dva načina, savremenim profesionalnim peglama na paru ili valjkom na kojima rade obučeni radnici sa višegodišnjim iskustvom. Ispeglan veš se pakuje i savija prema vašim zahtevima uz kontrolu kvaliteta.

Perionica je opremljena profesionalnim mašinama namenjenim isključivo za ovakvu vrstu čišćenja koje poseduju preko dvadeset različitih programa za različite strukture veša. Pored mašina posedujemo i profesionalne pegle i valjkove za peglanje.

Pranje veša se vrši najkvalitetnijim deterdžentima koji se trenutno mogu naći na našem tržištu.
Od deterdžnata koristimo “Ariel” za pranje belog veša, “Perwoll” za pranje šarenog rublja i omekšivače kao što su “Lenor” i “Bohor”.

Vršimo uslužno pranje svih veličina i struktura jorgana, ćebadi, jastuka, navlaka, prekrivača, frotira, štep deka, jambolija, krpara...

Vršimo i uslužno pranje i peglanje garderobe, stoljnjaka, poteljine, zavesa…

Pranje jorgana i cebadi Beograd

Prevoz veša

Vršimo uslugu preuzimanja i vraćanja veša na Vašu adresu. Ukoliko se odlučite za korištenje bilo koje naše usluge Vaše je samo da nas pozovete. Naši vozači će doći da preuzmu Vaše stvari i nakon pranja i peglanja ih vratiti u najkraćem roku.

Dolazimo u sve delove grada: Stri Grad, Dorćol, Palilula, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Savski Venac, Čukarica, Rakovica, Vidikovac, Novi Beograd , Zemun, Karaburma, Mirijevo, Borča, Krnjača, Kotež, Ovča, Višnjica, Višnjička banja, Mali mokri lug, Veliki mokri lug,Grocka, Kaluđerica, Leštane, Vinča, Boleč, Braće Jerković, Medak, Banjica, Jajinci, Senjak, Dedinje,Čukarička padina, Bele vode, Filmski grad, Banovo Brdo, Žarkovo, Cerak, Železnik, Rušanj, Sremčica, Miljakovac, Petlovo brdo, Labudovo Bedo, Kneževac, Julino brdo, Kanarevo brdo, Kijevo, Resnik, Pinosava, Beli potok, Bežanijska kosa, Ledine, Altina

Transport tepiha Beograd