Pranje Tepiha Bilja Beograd

Kako da sami operete vuneni tepih? ( 1. Deo )

Kako da sami operete vuneni tepih?

Kako da sami operete vuneni tepih? Ukoliko u svom domu imate vuneni tepih, evo nekoliko činjenica koje treba da imate na umu da biste ih održavali čistim:

Redovno usisavanje, ukoliko se nešto prospe, momentalno višak tečnosti upiti čistom belom krpom. No ukoliko fleku ne uspete da uklonite kontaktirajte profesionalni servis za pranje tepiha Bilja koji će se pobrinuti za to. Takodje je neobhodno minimum jednom godišnje slati tepihe u profesionalni tepih servis koji možete naći na ovom linku: www.pranjetepihabilja.com ili kontaktirati na: 064 04 04 000.

Kako da sami operete vuneni tepih?

Kako da sami operete vuneni tepih? Evo nekoliko detaljnih saveta koji Vam mogu pomoći u održavanju:

Koristite usisivač na kome se četka sastoji od mekanih vlakana, a sam usisivač visoko kvalitetan (da ima program za usisavanje vakum) jer to direktno utiče na vek trajanja vunenih vlakana.

Kada upotrebite program vakum i četku sa mekanim vlaknima-podesite usisivač na maksimalnu snagu, jer se na taj način zarobljena prljavština najbolje izvlači.

Ukoliko tepih ima dužu dlaku koristite vakum i četku sa gušćim dlakama koji se mogu podešavati u odnosu na dubinu tepiha tj. prema visini dlake.

Kako da sami operete vuneni tepih?

A ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć, Vaš Tepih servis Bilja Vam stoji na raspolaganju i možete nas u svakom trenutku kontaktirati na:
064 04 04 000;
011 803 14 31;
011 408 27 65;
ili putem sajta: pranjetepihabilja.com

Poslednje iz arhive:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kako ukloniti fleke od kafe sa pamuka? 2.deo

Kako ukloniti fleke od kafe? 2.deo

Juče smo pisali kako ukloniti fleke od kafe ukoliko se nađu na sintetičkim materijalima. Pošto je sintetički materijal dosta otporan to i ne predstavlja tako