Pranje Tepiha Bilja Beograd
Pranje Tepiha Bilja Beograd

Tepih servis

Tepih servis Bilja se bavi profesionalnim dubinskim pranjem tepiha. Pored dubinskog vodenog pranja tepiha vršimo i hemijsko pranje tepiha, polu-suvo pranje tepiha.
Za pranje se koriste mašine najnovije generacije.

Proces pranja se sastoji od:

TEPIH SERVIS BEOGRAD / DUBINSKO / HEMIJSKO / POLU-SUVO

Proces pranja tepiha u koracima:

  • Proces počinje merenjem i usisavanjem tepiha kirby usisivačima.
  • Potom se tepisi provlače kroz mašinu koja služi za trešenje tepiha. Tresač tepiha je specijalizovana mašina koja iz tepiha istresa i nasitnije čestice prašine, grinje…
  • Proces pranja je različit za različite strukture tepiha. Sintetički tepisi i sve vrste koje smeju da se kvase idu na dubinsko vodeno pranje sa ispiranjem do bistre kapi. Persijsiki tepisi i vrste tepiha koje ne podnose vodu se tretiraju specijalnim mašinama za hemijsko čišćenje tepiha.
  • Rese na tepisima se peru isto kao i površina tepiha. Na vaš zahtev vršimo i naknadno izbeljivanje resa, a na vama je jedino da to naglasite vozaču prilikom preuzimanja tepiha.
  • Bez obzira na doba godine i vremeske uslove(sneg, kiša…) tepisi se suše u specijalizovanim komorama za sušenje tepiha.
  • Svi tepisi kada se osuše ponovo se usisavaju kirby usisivačima da bi se uklonili eventualni ostatci prašine ili dlačica.
  • Čisti i 100% suvi tepisi se pakuju i dostavljaju na vašu adresu u što kraćem roku.

Sam način pranja tepiha zavisi od:

1 Strukture, odnosno samog sastava tepiha (vuna, sintetika, pamuk, svila…), boje koje se nalaze na tepihu (to važi za sve tepihe koji nisu jednobojni). Važno je napomenuti da ukoliko se ne koristi odgovarajuća hemija, i ukoliko se ne primeni odgovarajući način pranja može doći do razlivanja boja koje se nalaze u samom materijalu tepiha.

2 Hemije koja se mora prilagoditi strukturi tepiha. Naša firma koristi visokokvalitetne hemije, nemačku Karcher, i naravno zemlja koja najviše pažnje posvećuje tepisima i njihov brend Era za čistoću tepiha i otklanjanje fleka.

Tepih servis Bilja je opremljen najsavremenijim video nadzorom. Sva oštećenja i promene u boji se pre bilo kakvog procesa slikaju,  i čuvaju u našoj bazi podataka. Ceo proces pranja tepiha  je propraćen video snimcima koji se takođe čuvaju.

Ukoliko se odlučite za korišenje bilo koje naše usluge Vaše je samo da nas pozovete. Naši vozači će doći da preuzmu Vaše tepihe i nakon čišćenja ih vrate u najkraćem roku.

Prevoz tepiha

Preuzimanje tepiha se vrši na vašoj adresi po prethodnom dogovoru o vremenu dolaska. Vaše je samo da nas pozovete i urolate tepihe, a naša ekipa tepihe preuzima iz vašeg stana.

Dolazimo u sve delove grada: Stri Grad, Dorćol, Palilula, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Savski Venac,  Čukarica, Rakovica, Vidikovac, Novi Beograd , Zemun, Karaburma, Mirijevo, Borča, Krnjača, Kotež, Ovča, Višnjica, Višnjička banja,  Mali mokri lug, Veliki mokri lug,Grocka, Kaluđerica, Leštane, Vinča, Boleč, Braće Jerković, Medak, Banjica, Jajinci, Senjak, Dedinje,Čukarička padina, Bele vode, Filmski grad, Banovo Brdo, Žarkovo, Cerak, Železnik, Rušanj, Sremčica, Miljakovac, Petlovo brdo, Labudovo Bedo, Kneževac, Julino brdo, Kanarevo brdo, Kijevo, Resnik, Pinosava, Beli potok, Bežanijska kosa, Ledine, Altina

Transport tepiha Beograd