Pranje Tepiha Bilja Beograd

Kako ukloniti fleke od kafe? 1. deo

Kako ukloniti fleke od kafe? - Perionica Bilja Beograd

Kako ukloniti fleke od kafe? Svaki ljubitelj kafe u nekom trenutku će sigurno uspeti da prospe kap ili dve kafe ako ne i čitavu šolju. Kada to učinite nema razloga za uzmeniravanje zato što postoje načini za ukalanjanje mrlja od kafe sa gotovo bilo koje površine. Evo kako ih skinuti sa dve najčešće korišćene tkanine, sintetike i pamuka.

Uklanjanje fleka sa sintetičkih materijala

Sintetičke tkanine su prilično izdržljive. Lako je ukloniti mrlju sa bilo koje sintetičke površine uključujući akril, modakril, najlon, poliester, spandeks i olefin.

Kako ukloniti fleke od kafe?

Jednostavno:

1. Očistite višak kafe čistom suvom krpom.

2. Preliti fleku rastvorom koji se sastoji od 1dcl tole vode, polovine kašičice deterdženta za pranje sudova i jedne kašičice belog sirćeta.

Kako ukloniti fleke od kafe? - Perionica Bilja Beograd
Kako ukloniti fleke od kafe?

3. Nakon 15 minuta isperite taj deo toplom vodom.

4. Umočite sunđer ili čistu pamučnu krpu u alkohol i trljajte to mesto dok se ne osuši. Kada fleka nestane tkaninu oprati normalno u mašini.

Kako ukloniti fleke od kafe? - Perionica Bilja Beograd
Kako ukloniti fleke od kafe?


Ukoliko se ipak desi da i pored više ponavljanja ne uspete da uklonite fleku, pozovite profesionlce u pomoć. Perionica Bilja Vam uvek stoji na usluzi sa svojim profesionalnim osobljem i profesionalnom visokokvalitetnom hemijom.

U sutrašnjem blogu saznajte Kako ukloniti fleku od kafe sa pamučnih materijala

Izvor: Perionica Bilja

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kako ukloniti fleke od kafe sa pamuka? 2.deo

Kako ukloniti fleke od kafe? 2.deo

Juče smo pisali kako ukloniti fleke od kafe ukoliko se nađu na sintetičkim materijalima. Pošto je sintetički materijal dosta otporan to i ne predstavlja tako