Pranje Tepiha Bilja Beograd
Pranje Tepiha Bilja Beograd

Dubinsko pranje nameštaja

Dubinsko pranje nameštaja se sastoji iz sledećeg procesa: pranje sednog mesta, naslona, naslona za ruke, kao i nešistoća ukoliko postoje na zadnjoj i bočnim stranama nameštaja.

Perionica Bilja nudi usluge
dubinskog pranja nameštaja.

Perionica Bilja se bavi i dubinskim pranjem nameštaja.
Nameštaj je neophodno prati minimum jednom u godinu dana.

Dubinsko pranje namestaja Beograd

Dubinsko pranje nameštaja se sastoji iz sledećeg procesa: pranje sednog mesta, naslona, naslona za ruke, kao i nešistoća ukoliko postoje na zadnjoj i bočnim stranama nameštaja. Nakon pranja nameštaj zadržava 10-15% vlage koja ispari prirodnim putem u roku od nekoliko sati. Brzina sušenja zavisi od klimatskih uslova u vašem domu. Nameštaj ne bi trebao da se koristi 24 h nakon pranja zbog ujednačenosti boje.

Dubinsko pranje namestaja Beograd

Nameštaj se pere najsavremenijim nemačkim ekstrakcionim mašinama marke Karcher. Za pranje nameštaja koristimo visokokvalitetnu nemačku hemiju takođe marke Karcher  koja omogućava pranje bez dugotrajnih mirisa (ipak ukoliko želite miris se može dodati), kao i specijalizovane italijanske preparate za uklanjanje fleka.

Sam proces dubinskog pranja nameštaja omogućava da se odstrane fleke, neprijatni mirisi, grinje i drugi mikroorganizmi koji mogu biti štetni po zdravlje vaših najmilijih.

Dubinsko pranje namestaja Beograd

Proces pranja nameštaja se vrši na licu mesta u Vašem stanu.
Mogu da se peru sve strukture i materijali (mebl štof, koža, eko koža, prevrnuta koža…).

Vršimo uslugu dolaska na Vašu adresu. Ukoliko se odlučite za korišenje bilo koje naše usluge Vaše je samo da nas pozovete i naše ekipe će u dogovorenom terminu doći kod vas.