Kako održavati vuneni tepih? ( 2. Deo )

Kako održavati vuneni tepih? ( 2. Deo )

Od momenta kada vuneni tepih uđe u Vaš dom, savetuje se, da se u toku prve nedelje tepih usisava svakog dana od dana postavljanja tepiha u Vašoj kući. Kada je tepih nov , jako je važno da se često usisava. To je neophodno iz razloga kako bi se uklonila prašina iz vlakana i iz same podke koja je nastala prilikom izrade ovakve vrste tepiha.

Nakon prve nedelje preporučuje se , da se tepih usisava dva do četiri puta nedeljno u zavisnosti od količine ljudi koja prelazi preko tepiha i obuće koju tom prilikom nosi.

Takođe je neophodno napomenuti da bi tepih bio održavan i dugotrajan -neophodno ga je slati u visoko kvalitetan tepih servis na dubinsko pranje minimum jednom godišnje.

Ukoliko Vam je tepih u stanu veličine cele sobe i na njemu se nalaze plakari koji su preteški za pomeranje tepih servis Bilja dolazi u Vaš dom i na licu mesta vrši uslugu dubinskog čišćenja tepiha.

Ukoliko dođe do većeg zaprljanja tepiha, flekanja ili je potrbno godišnje održavanje TEPIH SERVIS BILJA Vam stoji na raspolaganju. U svakom momentu nas možete kontaktirati na: 064 04 04 000; 011 408 27 65: 011 407 63 42 ili se informisati na sledećem linku: http://pranjetepihabilja.com/

Leave a Reply

Close Menu